header banner
Default

Elon Musk, kripto para birimi yanlısı başkan adayını takdir etti


Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, kripto yanlısı Cumhuriyetçi başkan adayı Vivek Ramaswamy'nin umut verici olduğunu söyledi.

Elon Musk, kripto yanlısı başkan adayını övdü

X (eski adıyla Twitter) Yönetim Kurulu Başkanı ve Baş Teknoloji Sorumlusu Elon Musk, ABD'nin genç ve yükselen Cumhuriyetçi başkan adayı Vivek Ramaswamy'yi övdü. Ramaswamy, kripto yanlısı olarak biliniyor.

Musk, Ramaswamy'nin bir röportajına atıfta bulanarak, "Vivek Ramaswamy Cumhuriyetçilerin gelmiş geçmiş en genç başkan adayı" dedi. Musk, kripto yanlısı olarak bilnen Ramaswamy hakkında, umut verici bir potansiyel tanımında bulundu.

ABD'nin kripto yanlısı başkan adayı Elon Musk'ın ilgisini çekti

VIDEO: Elon Musk tells Tesla employees that remote work is no longer acceptable
Yahoo Finance

Başkan adayı Ramaswamy, dijital finans ve kripto para birimleri konusunda belirttiği samimi görüşleriyle ön plana çıkıyor.  Aday, Amerika Birleşik Devletleri'nde daha güçlü bir kripto ortamı oluşması için yoğun bir çalışma yürüttü. Ramaswamy, Miami'deki Bitcoin 2023 konferansında, kampanyasa Bitcoin (BTC) ile bağış alacağını açıkladı. Bu durum, Ramaswamy'yi 2024 ABD başkanlık seçimi yarışında BTC'yi destekleyen ikinci başkan adayı yaptı. Elon Musk, Ramaswamy'yi, genç ve potansiyelli olması nedeniyle övdü.

He is a very promising candidate https://t.co/bEQU8L21nd

— Elon Musk (@elonmusk) August 17, 2023

Daha önce Ramaswamy, etkinlik sırasında, katılımcıları çeşitli katkı sunma fırsatı oluşturan bir bağış portalına yönlendiren QR kodunu tanıttı. 6,600 dolar seviyesine kadarki katkılar için, uygun bağışçılara özel NFT'ler verilecek.

Ramaswamy'nin yönelimi, Bitcoin bağışlarını benimseyen ilk ABD başkan adayı olan Robert F. Kennedy Jr'ı yansıtıyor. Bu durum, kripto para birimlerinin finansal atmosferi şekillendirmedeki artan öneminin ve etkisinin altını çiziyor.

İlgili: Elon Musk, X'te engelleme özelliğinin kaldıracağını söyledi

Ramaswamy'nin artan popülaritesi, genç başkan adayını Bitcoin dostu Florida Valisi Cumhuriyetçi Ron DeSantis ile yakınlaştırdı.

Bununla birlikte, Ramaswamy'nin siyasete atılmasının önünde engeller de yok değil. Ramaswamy, kurucuları arasında yer aldığı Strive Asset Management'ın eski çalışanları tarafından açılan iki davayla karşı karşıya. Çalışanlar, şirkette çalıştıkları sırada menkul kıymetler düzenlemelerini ihlal etmeye zorlandıklarını ifade ediyor.

Magazin: Çin'in kriptoya karşı savaşının gerçek nedeni, 3AC yargıcının utanç verici hatası: Asia Express

Sources


Article information

Author: Michael George

Last Updated: 1698196922

Views: 582

Rating: 3.6 / 5 (62 voted)

Reviews: 98% of readers found this page helpful

Author information

Name: Michael George

Birthday: 2022-04-16

Address: 6296 Castro Gardens, Port Nicole, OH 25063

Phone: +4596638578320831

Job: Environmental Scientist

Hobby: Lock Picking, Fencing, Soccer, Crochet, Cocktail Mixing, Swimming, Sculpting

Introduction: My name is Michael George, I am a enterprising, rare, brilliant, variegated, exquisite, artistic, risk-taking person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.